ACASĂ

Aceasta activitate m-a făcut să scot tot ce am mai bun din mine, am alergat după indicii, fără să țin seama de oboseală. Povestea m-a motivat să continui pentru a-mi salva orașul, chiar simțeam că sunt un agent secret adevărat, asta m-a ținut priză! Lucrul în echipă alături de prietenii mei a contat, desigur! Am reușit să ne apropiem mai mult, am râs , am “tras” toți pentru a opri atentatul. 

 

– Vlad Neamțu

   Poză din timpul evenimentului.

 

 

Am avut ocazia de a participa la evenimentului Teroare în Timișoara și pot spune cu siguranță că a fost extraordinar, m-am simțit ca într-unul din filmele lui James Bond chiar. Simțeam un val de adrenalină și suspans la fiecare task pe care îl primeam, ne-a fost pusă mintea la încercare și am învățat încă o dată faptul că lucrul în echipă este cel mai important și cu siguranță nu reușeam să ajungem la finalul misiunii fără implicarea fiecăruia din echipă!

 

– Raluca Drăgan

Poză din timpul evenimentului.

 

 

 
Jocul “Teroare în Timișoara” mi-a plăcut foarte mult. Încă din prima clipă am fost puși în pielea unor agenți speciali care ar fi trebuit să aibă o zi aproape normală ca până la final să ajungem să dezamorsăm o bombă. Aceasta s-a întâmplat doar după ce am finalizat multe task-uri provocatoare care ne-au făcut fie să ne amuzăm pe cinste, fie să ne punem mintea la contribuție ca să aflăm următorul indiciu. Chiar dacă vremea nu a fost una favorabilă a compensat distracția!    

 

– Lavinia Truică

Poză din timpul evenimentului.

 
 

Exist Masters – O provocare neașteptată de care m-am bucurat foarte mult și la care m-am înscris fără să stau pe gânduri. Conceptul propus mi se pare unul inedit și foarte fain, un fel de ASIA EXPRESS dacă pot să zic așa. M-am distrat foarte tare și am rămas cu amintiri faine, am întâlnit oameni faini și am ars multe calorii. Pe lângă toate astea am câștigat experiență și o să mai merg cu siguranță la astfel de activități.

     

  – Giogiana Magda Arbănași

Poză din timpul evenimentului.